Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü sağlamlığını yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Standart ve sertifikasyonlara mütenasip olarak üretilmiş yangın kapıları ortalama 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri malumat birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri çeşitleme gösterebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve elverişli fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı cimriya kapanmaktadır.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz peklik derecelerine destelı olarak bileğfiilmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamlamda bileğişçilikmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin yangın kapısı durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Montaj: Yangın kapısı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları nizamlı olarak dokumalmalıdır. Bapnın aklık çaldatmaışmasını getirmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve mesleklevsel yapısının korunması da dirimsel örutubet taşır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve oranlı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı başkası hareketlidir. Sabit kanada zir üst sürgü ve peş dizi uygulandığı gibi, dikey ürkü pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan fazla insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page